Boligadvokat København

Tlf.: 76 30 89 99

Vi ringer dig gerne op – Send dit Tlf nu!

Landsdækkende
Specialiserede

Boligavokater

En Tryg Bolighandel i København

Efter at din kreditvurdering er gået igennem, og du er blevet godkendt til et boligkøb, så står du lige med et dér og finder den bolig, som du efter mange år har ledt efter. Hvis du gerne vil være sikker på, at bolighandlen skal gå godt, så er det en meget god idé, at du finder dig en erfaren boligadvokat. Han eller hun kan guide dig igennem alle købets faser og hjælpe dig til, at du laver en økonomisk og juridisk fornuftig handel.

Vi er i stand til at læse de dokumenter, som er en del af en hushandel, med kritiske briller, da vi ikke er hverken økonomisk eller følelsesmæssigt involveret i handlen. På den måde er vi med til at sikre dig professionel vejledning med det største køb, som du sandsynligvis vil foretage dig i dette liv.

Arbejdsgangen hos Boligadvokat.com

Hos Boligadvokat.com sætter vi en ære i, at arbejdet med at hjælpe dig med købet af din bolig foregår så gnidningsfrit som muligt. Vi ønsker ikke at gøre det mere besværligt, end det er. Det betyder, at vi gerne vil bruge vores tid på det, som er vigtigt. Nemlig behandlingen af de mange forskellige dokumenter og gennemlæsning af købsaftale.

På den måde sikrer vi, at du får noget for pengene, og at vi gør det, som vi er bedst til. Det betyder også, at vi ikke i tide og utide indkalder dig til møde hos os. Vi mener faktisk, at langt de fleste problematikker eller opklarende spørgsmål kan løses ved telefonisk kontakt eller via e-mail.

Som en ekstra service til dig så aftaler vi en fast pris for alle vores ydelser, inden du siger ja til aftalen. Der er ikke nogen grund til, at du skal bekymre dig om afregningen med os, når du er i gang med at købe bolig.

Thorsten advokat
Thorsten Lauridsen
tpl@hviid-advokater.dk

Specialer:

  • Entreprisekontrakter
  • Byggegrunde
  • Projektkøb
  • Færdighusprojekter

Advokat Henrik Nøhr
Henrik Nøhr
hn@hviid-advokater.dk

Specialer:

  • Køb og salg af private boliger
  • Selvsalg
  • Samejeoverenskomster
  • Testamenter og ægtepagter

Boligadvokaten er din allierede

Det er velkendt, at ejendomsmægler og sælger er allierede i forsøget på at få solgt boligen til den bedste pris og på de mest favorable vilkår. Og selvom sælger har oplysningspligt, og ejendomsmægleren på alle måder virker flink og imødekommende, så er formålet med deres arbejde at få solgt en bolig. Vi har stor erfaring med boligmarkedet i København og står klar til at hjælpe dig igennem alle faser af købet.

En boligadvokat kan hjælpe dig. Han eller hun kan hjælpe dig med at gennemgå købsaftalen for faldgruber, som du skal rette din opmærksomhed mod. En købsaftale er et juridisk dokument og kan som sådan være svært at forstå. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig og ved af erfaring, hvor det er klogt at læse ekstra grundigt efter. Vi kan i øvrigt også hjælpe med alle de andre dokumenter, som er del af en hushandel. For eksempel tilstandsrapport, BBR-meddelelse og tinglysning af skøde.

Vi varetager dine interesser

Vi ser til, at dine interesser fremhæves, således at du kommer ud af handlen med et godt økonomisk resultat. Vi kan også hjælpe dig med at træffe de rette afgørelser, når det handler om de fremtidige økonomiske konsekvenser. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at der er en forskel på at købe bolig i Danmark, som afgøres af din civilstand.

Det skal du især være opmærksom på, hvis du er en del af et ugift par. Her kan det komme på tale at oprette dokumenter, som er med til at sikre, at du eller din partner kan blive siddende i huset, hvis en af jer skulle dø. Hvis et sådant testamente ikke er oprettet, vil det i praksis betyde, at afdødes efterladte mand eller kone intet arver. Det kan være en økonomisk og menneskelig ulykke, som man efter et dødsfald ikke har lyst til at slås med.

God advokat trustpilot

Få en Gratis indledende samtale

Hurtig kompetent rådgivning

En bolighandel kan i mange situationer kræve en beslutning på kort tid og vi er med Jer, når der må handles hurtigt.

Vi har stor erfaring med bolighandler- også hvis det skal gå stærkt. Udfyld blot vores mailformular, så ringer vi Jer op i løbet af 15 minutter på alle hverdage.

Hvem er Boligadvokat.com?

Bag Boligadvokat.com finder du Hviid Advokater A/S med hovedkontor i Kolding.
Her arbejder vi med bolighandler i hele Danmark samt entrepriseret og andre juridiske specialiserede områder.

Vi er 17 ansatte på kontoret- og du vil både komme til at møde vores boligadvokater og dygtige sagsbehandlere.

Kontakt os her

Tlf.: 76 30 89 99

Hviid Advokater A/S
Rådhuspladsen 16
1550 København

Prisoversigt

YdelsePris
Boligkøb – Villa/Lejlighed/andel4.950,-
Projektkøb af lejlighed8.495,-
Byggegrund4.950-
Forældrekøb af lejlighed8.995,-
Færdighusprojekt (Hus + Grund)12.995,-
Selvsalg (Handel uden mægler)9.995,-
Landbrugshandel (via ejendomsmægler)8.495,-
Gennemgang af entreprisekontrakt4.950,-
Århus
Europaplads 16
8000 Aarhus C

Roskilde
Københavnsvej 69, 1. sal
4000 Roskilde

Vejle
Foldegade 33
DK-7100 Vejle

Aalborg
Jyllandsgade 20
DK-9000 Aalborg

Kolding
Strandvejen 6
DK-6000 Kolding

Silkeborg
Vejlsøvej 51
DK-8600 Silkeborg

Odense
Svendborgvej 226
DK-5260 Odense

Esbjerg
Niels Bohrs Vej 6
DK-6700 Esbjerg

København
Rådhuspladsen 16
1550 København

Herning
Viborgvej 97
DK-7400 Herning

Randers
Lille Voldgade 9, 1. sal
8900 Randers.

Horsens
Tobaksgården 3, 1. sal
8700 Horsens