Boligadvokat Esbjerg

Tlf.: 76 30 89 99

Vi ringer dig gerne op – Send dit Tlf nu!

Landsdækkende
Specialiserede

Boligavokater

En Tryg Bolighandel i Esbjerg

Blandt nogle mennesker er det blevet populært selv at står for hele bolighandlen. Det betyder, at sælger ikke hyrer en ejendomsmægler, og køber også klarer alting selv. For nogle mennesker går handlen fint, og både sælger og køber går ud af handlen uden økonomiske skrammer eller menneskelige konsekvenser.

Det normale er dog, at køber sørger for at få fat i en advokat, som kan hjælpe ham eller hende med de juridiske dokumenter og spørgsmål, som sædvanligvis dukker op i kølvandet, når du skal købe et hus, en lejlighed eller en helt tredje form for fast ejendom.

En boligadvokat er uddannet til at forstå og ikke mindst trænet i at opdage uregelmæssigheder i juridiske dokumenter, hvilket betyder, at din sikkerhed er langt større, hvis du vælger at arbejde sammen med os.

Du er den vigtigste kunde

Du er den vigtigste kunde for os. Vi er klar over, at der i enhver ejendomshandel foregår en kamp, hvor ejendomsmægleren og sælger kæmper på samme side mod dig. Det kan lyde voldsomt, men faktum er, at mægler og sælger er ude på at få solgt ejendommen på de vilkår, som er bedst for sælger. Disse vilkår er forskelligartede, men blandt andet pris og øvrige vilkår for overtagelsen er de primære.

Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig med, at du kommer helskindet ud af hushandlen. Vi gennemgår købsaftalen med dig og reagerer lige så snart, der er noget, som vi ønsker at få bedre belyst. Vi er opmærksomme på detaljer i ejerskifteforsikringen, BBR-meddelelser og andet, som godt kan falde under radaren for personer, som ikke er vant til at arbejde med jurasprogets svære formuleringer og til tider svært indviklede regelsæt.

Thorsten advokat
Thorsten Lauridsen
tpl@hviid-advokater.dk

Specialer:

  • Entreprisekontrakter
  • Byggegrunde
  • Projektkøb
  • Færdighusprojekter

Advokat Henrik Nøhr
Henrik Nøhr
hn@hviid-advokater.dk

Specialer:

  • Køb og salg af private boliger
  • Selvsalg
  • Samejeoverenskomster
  • Testamenter og ægtepagter

Vi kan også hjælpe med…

Vi kan også hjælpe med at udfærdige andre dokumenter, som du måtte have brug for i forbindelse med huskøbet. Det kan dreje sig om samejekontrakt eller udvidet samlevertestamente. Nu til dags er det nemlig ikke sådan, at huskøbere nødvendigvis er gift, og midt i al glæden over at skulle anskaffe sig et sted at bo, så glemmer de tit, at der er forskellige regler for gifte og ugifte par.

Vi er nødt til at understrege vigtigheden af, at I som ugifte er helt anderledes stillet, hvilket i sidste ende kan have store økonomiske og menneskelige konsekvenser, hvis I har undladt at tage stilling til eksempelvis arv, inden en af jer dør. Derfor tilbyder vi også at hjælpe jer med oprettelsen af testamente eller andet, hvis det, efter en vurdering af jeres sag, synes at være mulighed, I bør tage.

Er det dyrt at få en boligadvokat?

Hos boligadvokat.com i Esbjerg gør vi en dyd ud af at sørge for, at prisen for at hyre til dit arbejde er både fornuftig og overskuelig. Med en fast lav pris på 7.495 kroner er du sikker på, at du ved, hvad du skal betale. Vi er nemlig godt klar over, at du er i gang med at foretage en meget stor investering i hus eller lejlighed, hvilket blot øger vores motivation for at se til, at du ikke modtager overraskende udgifter fra os.

En boligadvokat er en investering i din fremtid. Han eller hun sikrer dig, så du ikke efter boligkøbet kommer til at stå i en situation, hvor du har truffet forkerte valg. Det er særdeles vigtigt, at du er opmærksom på, at en bolighandel er en kompleks affære, hvor jura og økonomi er i spil.

God advokat trustpilot

Få en Gratis indledende samtale

Hurtig kompetent rådgivning

En bolighandel kan i mange situationer kræve en beslutning på kort tid og vi er med Jer, når der må handles hurtigt.

Vi har stor erfaring med bolighandler- også hvis det skal gå stærkt. Udfyld blot vores mailformular, så ringer vi Jer op i løbet af 15 minutter på alle hverdage.

Hvem er Boligadvokat.com?

Bag Boligadvokat.com finder du Hviid Advokater A/S med hovedkontor i Kolding.
Her arbejder vi med bolighandler i hele Danmark samt entrepriseret og andre juridiske specialiserede områder.

Vi er 17 ansatte på kontoret- og du vil både komme til at møde vores boligadvokater og dygtige sagsbehandlere.

Kontakt os her

Tlf.: 76 30 89 99

Hviid Advokater A/S
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg

Prisoversigt

YdelsePris
Boligkøb – Villa/Lejlighed/andel4.950,-
Projektkøb af lejlighed8.495,-
Byggegrund4.950,-
Forældrekøb af lejlighed8.995,-
Færdighusprojekt (Hus + Grund)12.995,-
Selvsalg (Handel uden mægler)9.995,-
Landbrugshandel (via ejendomsmægler)8.495,-
Gennemgang af entreprisekontrakt4.950,-
Århus
Europaplads 16
8000 Aarhus C

Roskilde
Københavnsvej 69, 1. sal
4000 Roskilde

Vejle
Foldegade 33
DK-7100 Vejle

Aalborg
Jyllandsgade 20
DK-9000 Aalborg

Kolding
Strandvejen 6
DK-6000 Kolding

Silkeborg
Vejlsøvej 51
DK-8600 Silkeborg

Odense
Svendborgvej 226
DK-5260 Odense

Esbjerg
Niels Bohrs Vej 6
DK-6700 Esbjerg

København
Rådhuspladsen 16
1550 København

Herning
Viborgvej 97
DK-7400 Herning

Randers
Lille Voldgade 9, 1. sal
8900 Randers.

Horsens
Tobaksgården 3, 1. sal
8700 Horsens