Boligadvokat Aalborg C

Tlf.: 76 30 89 99

Vi ringer dig gerne op – Send dit Tlf nu!

Landsdækkende
Specialiserede

Boligavokater

En Tryg Bolighandel i Aalborg

En bolighandel er en mangesidet proces, hvor både sælger, køber og ejendomsmægler hver især på bedste vis forsøger at opnå det bedste resultat. Hvis du er på udkig efter en boligadvokat, som skal hjælpe dig med at finde en bolig i Aalborg, så er Boligadvokat.com et godt og fornuftigt valg.

Vi har boligkontorer i hele landet, og du er dermed godt stillet, både når du søger og køber bolig lokalt, men så sandelig også når du skal flytte fra en by til en anden. Vi hjælper dig igennem alle faserne, som vedrører boligkøbet, og vi vil gøre vores ypperste for at rådgive dig på bedst mulig vis.

Det er ikke en hemmelighed, at sælger og ejendomsmægler er på samme side og ønsker at afhænde boligen på de mest favorable vilkår. Som boligadvokat er vi på din side, og vi sørger for, at du erhverver dit hus eller din lejlighed uden bagefter at komme til at stå i en situation, som har enten økonomiske eller juridiske negative konsekvenser.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Som sagt er en hushandel en kompliceret affære, og selvom ejendomsmægleren virker overvejende venlig, så er han eller hun ikke sat i verden for at varetage dine interesser. Og netop på grund af det faktum bør du tage kontakt til en boligadvokat.

Vi gennemgår blandt andet din købsaftale, BBR-meddelelser og forsikringer vedrørende ejendommen. Hvis eller når vi opdager, at der er uregelmæssigheder i nogle af disse dokumenter, så tager vi kontakt til sælger eller ejendomsmægler, så eventuelle spørgsmål kan blive opklaret, inden de bliver til reelle problematikker. Det er din sikkerhed for, at du stilles en fair og ordentlig hushandel i sigte.

Boligadvokat.com kan også hjælpe dig med andre juridiske spørgsmål i forbindelse med erhvervelse af fast ejendom. Vi oplever, at mange ugifte par, som køber bolig, ikke er klar over, at der er forskel på de regler, som gælder for dem og så for ordinært gifte par. Det betyder, at det ugifte par alt for sent opdager, at de, i tilfælde af partnerens død eller blot ved senere uenighed om salg af boligen, kan få store juridiske, menneskelige og økonomiske problemer.

Vi kan hjælpe med oprettelsen af flere dokumenter, som gør livet lettere for det ugifte par. For eksempel udvidet samlevertestamente eller samejekontrakt. På samme måde kan vi også hjælpe gifte par med at se til, at boligens værdi efter dødsfald fordeles på en fordelagtig måde.

Thorsten advokat
Thorsten Lauridsen
tpl@hviid-advokater.dk

Specialer:

  • Entreprisekontrakter
  • Byggegrunde
  • Projektkøb
  • Færdighusprojekter

Advokat Henrik Nøhr
Henrik Nøhr
hn@hviid-advokater.dk

Specialer:

  • Køb og salg af private boliger
  • Selvsalg
  • Samejeoverenskomster
  • Testamenter og ægtepagter

Få en uforpligtende samtale

Vi tilbyder dig en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan gennemgå din sag. Vores faste lave pris dækker også skødeskrivning og refusionsopgørelse. Vi er overbeviste om, at den direkte kontakt via e-mail og telefon er at foretrække frem for personlige møder, hvor du skal trække tid ud af din kalender. Vi vil langt hellere bruge tiden på at skabe gode resultater for dig – så kan du også koncentrere dig om indrette dit nye liv. På den måde skaber vi et miljø, hvor vores faglighed er i højsædet sammen med din sikkerhed.

Vi er godt klar over, at du pt. er i gang med en stor investering og muligvis ikke føler, at der også er plads til en advokatregning. Derfor er vores pris fast og lav. Du får ikke en ubehagelig overraskelse, når salget er gennemført, og din kontakt med os er overstået.

Tænk på os som en investering i din fremtid. Og vid, at du kan sove trygt, når vi hos Boligadvokat.com tager hånd om din bolighandel.

God advokat trustpilot

Få en Gratis indledende samtale

Hurtig kompetent rådgivning

En bolighandel kan i mange situationer kræve en beslutning på kort tid og vi er med Jer, når der må handles hurtigt.

Vi har stor erfaring med bolighandler- også hvis det skal gå stærkt. Udfyld blot vores mailformular, så ringer vi Jer op i løbet af 15 minutter på alle hverdage.

Hvem er Boligadvokat.com?

Bag Boligadvokat.com finder du Hviid Advokater A/S med hovedkontor i Kolding.
Her arbejder vi med bolighandler i hele Danmark samt entrepriseret og andre juridiske specialiserede områder.

Vi er 17 ansatte på kontoret- og du vil både komme til at møde vores boligadvokater og dygtige sagsbehandlere.

Kontakt os her

Tlf.: 76 30 89 99

Hviid Advokater A/S
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg C

Prisoversigt

YdelsePris
Boligkøb – Villa/Lejlighed/andel4.950,-
Projektkøb af lejlighed8.495,-
Byggegrund4.950,-
Forældrekøb af lejlighed8.995,-
Færdighusprojekt (Hus + Grund)12.995,-
Selvsalg (Handel uden mægler)9.995,-
Landbrugshandel (via ejendomsmægler)8.495,-
Gennemgang af entreprisekontrakt4.950,-
Århus
Europaplads 16
8000 Aarhus C

Roskilde
Københavnsvej 69, 1. sal
4000 Roskilde

Vejle
Foldegade 33
DK-7100 Vejle

Aalborg
Jyllandsgade 20
DK-9000 Aalborg

Kolding
Strandvejen 6
DK-6000 Kolding

Silkeborg
Vejlsøvej 51
DK-8600 Silkeborg

Odense
Svendborgvej 226
DK-5260 Odense

Esbjerg
Niels Bohrs Vej 6
DK-6700 Esbjerg

København
Rådhuspladsen 16
1550 København

Herning
Viborgvej 97
DK-7400 Herning

Randers
Lille Voldgade 9, 1. sal
8900 Randers.

Horsens
Tobaksgården 3, 1. sal
8700 Horsens