Boligadvokat Århus C

Tlf.: 76 30 89 99

Vi ringer dig gerne op – Send dit Tlf nu!

advokat 2000 København

En Tryg Bolighandel i Århus

Der er så dejligt i Aarhus, og når du endelig er næsten ved vejs ende og har fundet dig det hus eller den lejlighed, som du gerne vil købe, så står vores hold af eksperter klar til at hjælpe dig med den juridiske del af hushandlen.

Der er mange aspekter at tage hensyn til, når du skal handle bolig. Vi kan hjælpe dig på vej, hvad enten det drejer sig om et forældrekøb, en tvangsauktion eller juridiske dokumenter, som du skulle ønske at oprette. Det kunne for eksempel være et udvidet samlevertestamente eller en samejekontrakt.

Juridisk hjælp ved køb af bolig

Udgangspunktet bør være, at du altid skal sørge for at få assistance fra en professionel, når du er i gang med at købe fast ejendom. At købe fast ejendom er en lang og til tider indviklet proces, som på samme tid besværliggøres af, at handlen med fast ejendom er underlagt en lang række krav af såvel juridiske som praktiske krav.

Når du når så langt, at du skal til at se på din købsaftale, vil du opdage, at en sådan aftale typisk er et svært læseligt dokument. Dets fagsprog er juridisk, og for mennesker, som ikke er vant til at læse og tage stilling til den slags tekster, kan det være en uoverskuelig opgave. Samtidig er det heller ikke ønskværdigt, at du kommer til at skrive under på noget, som du ikke forstår konsekvensen af.

Du skal huske på, at sælger og ejendomsmægler arbejder sammen om at opnå det bedste resultat i forbindelse med salg af den ejendom, du gerne vil købe. Og selvom både mægler og sælger ikke er ude på at snyde dig, så er er det et meget klogt valg, at også du allierer dig med en professionel, som er ansat til at varetage dine interesser.

Boligadvokater fra Odense
Bjørn Ravn
br@hviid-advokater.dk

Specialer:

 • Køb og salg af private boliger
 • Forældrekøb
 • Byggegrunde og projektkøb
 • Selvsalg

Advokat Henrik Nøhr
Henrik Nøhr
hn@hviid-advokater.dk

Specialer:

 • Køb og salg af private boliger
 • Selvsalg
 • Samejeoverenskomster
 • Testamenter og ægtepagter

Thorsten advokat
Thorsten Lauridsen
tpl@hviid-advokater.dk

Specialer:

 • Entreprisekontrakter
 • Byggegrunde
 • Projektkøb
 • Færdighusprojekter

hus advokat
Kaspar K.Faaborg
kf@hviid-advokater.dk

Specialer:

 • Landejendomme
 • Landbrugsejendomme
 • Udlejningsejendomme

Hvorfor skal jeg vælge Boligadvokat.com?

Boligadvokat.com har mange års erfaring med rådgivning inden for alle områder, som vedrører handel med fast ejendom. Vores store ekspertise betyder, at vi kan hjælpe dig med at sørge for, at du træffer de rigtige valg, når du skal købe en bolig. Vi er spredt geografisk over hele landet og kan derfor hjælpe dig, hvor end du bor, hvor end du skal flytte hen. Det giver en basal tryghed i købsprocessen, som du vil komme til at sætte stor pris på.

Vi har valgt at se til, at alle samtaler mellem dig og os kan klares via e-mail og/eller telefon. Vi er fast overbeviste om, at den form for kommunikation er den mest effektive, og vi ønsker ikke at spilde din tid med at kalde dig ind til møder, når vores erfaring fortæller os, at det ikke er nødvendigt for at skabe et godt og trygt miljø, som din hushandel kan foregå i.

Vi er særdeles opmærksomme på at sørge for, at du får oprettet alle de dokumenter, som du måtte have behov for i forbindelse med køb af fast ejendom. Det kunne dreje sig om udvidet samlevertestamente eller en samejekontrakt. Vi er også meget opmærksomme på behovet for, at du får indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, så du kan fortryde købet uden at skulle se vidtrækkende økonomiske konsekvenser i øjnene.

Hvad er prisen?

I forbindelse med huskøb skal du regne med, at du kommer til at foretage dig den største investering i dit liv, og du kan komme ud for mange uforudsete udgifter. Derfor er prisen hos Boligadvokat.com en fast ydelse, så du ikke er i tvivl om, hvad du kommer til at betale. Det er din sikkerhed for, at du i samarbejdet med os ikke bliver udsat for ubehagelige overraskelser i form af regninger, som du ikke er forberedt på.

God advokat trustpilot

Få en Gratis indledende samtale

Hurtig kompetent rådgivning

En bolighandel kan i mange situationer kræve en beslutning på kort tid og vi er med Jer, når der må handles hurtigt.

Vi har stor erfaring med bolighandler- også hvis det skal gå stærkt. Udfyld blot vores mailformular, så ringer vi Jer op i løbet af 15 minutter på alle hverdage.

Hvem er Boligadvokat.com?

Bag Boligadvokat.com finder du Hviid Advokater A/S med hovedkontor i Kolding.
Her arbejder vi med bolighandler i hele Danmark samt entrepriseret og andre juridiske specialiserede områder.

Vi er 17 ansatte på kontoret- og du vil både komme til at møde vores boligadvokater og dygtige sagsbehandlere.

Kontakt os her

Tlf.: 76 30 89 99

Hviid Advokater A/S
Europaplads 16
8000 Aarhus C

Prisoversigt

YdelsePris
Boligkøb – Villa/Lejlighed/andel7.800,-
Projektkøb af lejlighed8.495,-
Byggegrund7.800,-
Forældrekøb af lejlighed8.995,-
Færdighusprojekt (Hus + Grund)12.995,-
Selvsalg (Handel uden mægler)9.995,-
Landbrugshandel (via ejendomsmægler)8.495,-
Gennemgang af entreprisekontrakt7.800,-
Århus
Europaplads 16
8000 Aarhus C

Roskilde
Københavnsvej 69, 1. sal
4000 Roskilde

Vejle
Foldegade 33
DK-7100 Vejle

Aalborg
Jyllandsgade 20
DK-9000 Aalborg

Kolding
Strandvejen 6
DK-6000 Kolding

Silkeborg
Vejlsøvej 51
DK-8600 Silkeborg

Odense
Svendborgvej 226
DK-5260 Odense

Esbjerg
Niels Bohrs Vej 6
DK-6700 Esbjerg

København
Rådhuspladsen 16
1550 København

Herning
Viborgvej 97
DK-7400 Herning

Randers
Lille Voldgade 9, 1. sal
8900 Randers.

Horsens
Tobaksgården 3, 1. sal
8700 Horsens