Boligadvokat Odense

Tlf.: 76 30 89 99

Vi ringer dig gerne op – Send dit Tlf nu!

Landsdækkende
Specialiserede

Boligavokater

En Tryg Bolighandel i Odense

Selvom H.C. Andersen er født i Odense, så er det ikke sikkert, at dit køb af lejlighed eller hus bliver et eventyr. At købe fast ejendom er nemlig en lang og sej proces, som kræver både økonomiske og menneskelige ressourcer. Men da målet i sidste ende er at få foden indenfor i eget hus og på den måde få opfyldt en drøm, så er arbejdet givet godt ud.

Hos Boligadvokat.com i Odense kan vi hjælpe dig med at gøre fortællingen om købet af dit nye hus eller lejlighed til en god historie med en lykkelig slutning. Vi kan hjælpe dig med alle aspekter af hushandlen og kan på grund af vores store erfaring rådgive dig, så du er sikker på ikke at ende med håret i postkassen. Vi har også et solidt kendskab til Odense og byens boligmarked.

Vi ordner alt det praktiske og sørger for at holde dig opdateret via e-mail eller telefon. Vi mener, at det er lettest for dig på den måde, og skulle der opstå problematikker, som kræver din tilstedeværelse, så kan også det ordnes. Men udgangspunktet er, at handlen og dit mellemværende med os skal være så smertefrit som muligt.

Hvad kan en boligadvokat hjælpe med?

En boligadvokat er en advokat, som har specialiseret sig i at hjælpe med handel af fast ejendom. Historisk er disse handler indviklede og består af en del dokumenter, som kan være svært tilgængelige. Da du netop er i gang med at foretage den største investering, som du muligvis kommer til at foretage dig i dit liv, er det meget vigtigt, at der er tjek på jura og økonomi i handlen.

Vi kan desuden vurdere, hvorvidt du har brug for at oprette testamente efter købet. Det vil typisk være relevant, hvis du er ugift. Samtidig kan vi se til, at der i købsaftalen indskrives et advokatforbehold, som er din sikkerhed for, at du kan annullere handlen efter underskrift, hvis du sammen med din advokat finder ud af, at der er forhold, som gør, at du alligevel ikke kan købe huset eller lejligheden. Et advokatforbehold er din sikkerhed for, at du ikke på et senere tidspunkt skal betale bod til sælger.

Thorsten advokat
Thorsten Lauridsen
tpl@hviid-advokater.dk

Specialer:

  • Entreprisekontrakter
  • Byggegrunde
  • Projektkøb
  • Færdighusprojekter

Advokat Henrik Nøhr
Henrik Nøhr
hn@hviid-advokater.dk

Specialer:

  • Køb og salg af private boliger
  • Selvsalg
  • Samejeoverenskomster
  • Testamenter og ægtepagter

Vi handler på dine vegne

Vi kan hjælpe dig med at læse købsaftalen igennem, og hvis der er punkter i den, som afviger fra normen, så ser vi nærmere på det. Vi kan være behjælpelige med ejerskifteforsikring og andre forhold, hvad angår overtagelsen af din nye bolig. Boligadvokaten er din sikring for, at mægler og sælger overholder de lovkrav, som findes på området, og hos Boligadvokat.com sætter vi en ære i at hjælpe dig med at komme godt i hus.

Fast lav pris

Prisen for disse ydelser er fastsat fra starten af, hvilket betyder, at du ikke pludselig får en grim overraskelse i form af en uventet regning. Du kan starte med at få en uforpligtende samtale med os, hvor vi kan se på dit behov og fortælle dig, hvad vi kan tilbyde.

Vi tager os også gerne af hastesager, så står du midt i en handel og er kommet i tvivl om forhold, der vedrører denne, da kontakt os blot. Vi kan sikkert også hjælpe dig med at få orden på papirerne.

God advokat trustpilot

Få en Gratis indledende samtale

Hurtig kompetent rådgivning

En bolighandel kan i mange situationer kræve en beslutning på kort tid og vi er med Jer, når der må handles hurtigt.

Vi har stor erfaring med bolighandler- også hvis det skal gå stærkt. Udfyld blot vores mailformular, så ringer vi Jer op i løbet af 15 minutter på alle hverdage.

Hvem er Boligadvokat.com?

Bag Boligadvokat.com finder du Hviid Advokater A/S med hovedkontor i Kolding.
Her arbejder vi med bolighandler i hele Danmark samt entrepriseret og andre juridiske specialiserede områder.

Vi er 17 ansatte på kontoret- og du vil både komme til at møde vores boligadvokater og dygtige sagsbehandlere.

Kontakt os her

Tlf.: 76 30 89 99

Hviid Advokater A/S
Svendborgvej 226
5260 Odense

Prisoversigt

YdelsePris
Boligkøb – Villa/Lejlighed/andel4.950,-
Projektkøb af lejlighed8.495,-
Byggegrund4.950,-
Forældrekøb af lejlighed8.995,-
Færdighusprojekt (Hus + Grund)12.995,-
Selvsalg (Handel uden mægler)9.995,-
Landbrugshandel (via ejendomsmægler)8.495,-
Gennemgang af entreprisekontrakt4.950,-
Århus
Europaplads 16
8000 Aarhus C

Roskilde
Københavnsvej 69, 1. sal
4000 Roskilde

Vejle
Foldegade 33
DK-7100 Vejle

Aalborg
Jyllandsgade 20
DK-9000 Aalborg

Kolding
Strandvejen 6
DK-6000 Kolding

Silkeborg
Vejlsøvej 51
DK-8600 Silkeborg

Odense
Svendborgvej 226
DK-5260 Odense

Esbjerg
Niels Bohrs Vej 6
DK-6700 Esbjerg

København
Rådhuspladsen 16
1550 København

Herning
Viborgvej 97
DK-7400 Herning

Randers
Lille Voldgade 9, 1. sal
8900 Randers.

Horsens
Tobaksgården 3, 1. sal
8700 Horsens